Muşchi de vită cu sos alb

Smântână pentru gătit LaDORNA 32% grăsime

Încearcă ceva deosebit astăzi: muşchi de vită cu sos alb. Urmăreşte reţeta noastră şi... hai găteşte!

  • Timp de preparare 10 minute
  • Porții 5
  • Timp de fierbere 15 minute
Vezi rețeta completă

Ingrediente

  • Smântână pentru gătit LaDORNA 32% grăsime – 200 de mililitri
  • Muşchi de vită – 5 felii, de aproximativ 150 de grame fiecare
  • Sare, piper
  • Cremă de brânză LaDORNA – 100 de grame
  • Brânză gorgonzola – 100 de grame
  • Boabe de piper multicolore

Preparare

  1. Amestecă într-o crăticioară smântâna pentru gătit LaDORNA, crema de brânză şi gorgonzola.
  2. Fierbe compoziția timp de 10 minute, la foc mediu. Amestecă.
  3. Adăugă la final boabele de piper multicolore.
  4. Pune sosul deoparte, la cald.
  5. Încinge bine grătarul. Frige carnea câte 5 minute pe fiecare parte.
  6. La final adaugă sare şi piper.
  7. Pune fripturile în farfurii, adaugă imediat sosul cald.
  8. Asezonează cu rozmarin.

Mai multe idei

Loading...