Pui cu muştar, pancetta şi sos de ciuperci

Smântână pentru gătit LaDORNA 15% grăsime

Până acum sigur ai gătit puiul într-o mulțime de combinații. Încearcă încă una specială, plină de savoare!

  • Timp de preparare 20 minute
  • Timp de fierbere 10 minute
Vezi rețeta completă

Ingrediente

  • Smântână pentru gătit LaDORNA 15% grăsime – 375 ml
  • Unt LaDORNA – 1 cubuleţ
  • Piept de pui dezosat şi fără piele – 2 bucăţi
  • Usturoi mărunţit – 2 căţei
  • Oregano, sare, piper
  • Gnocchi – 450 grame
  • Fasole verde – 500 grame
  • Mazăre (opţional) - 125 grame
  • Telemea – 175 grame
  • Mentă proaspătă – 125 grame

Preparare

  1. Topeşte untul într-o cratiţă mare, la foc mediu.
  2. Sotează puiul tăiat fâşii aproximativ 8 minute, împreună cu usturoi, oregano, sare şi piper.
  3. Adaugă smântâna pentru gătit. Amestecă, apoi opreşte focul.
  4. Fierbe 2 minute gnocchi şi fasolea. Adaugă mazărea şi fierbe până ce gnocchi încep să plutească. Scurge apa.
  5. Adaugă mixul făcut mai devreme. Fierbe-le 2 minute.
  6. Amestecă telemeaua tăiată cubuleţe şi menta tocată.

Mai multe idei

Loading...