Supă cremă de dovleac

Smântână pentru gătit LaDORNA 15% grăsime

Supa cremă este prânzul ideal de care ai nevoie pentru o doză de energie. Și este extrem de ușor de preparat. Eşti la un blender şi câteva ingrediente distanţă de a o savura!

  • Timp de preparare 10 minute
  • Timp de fierbere 45 minute
Vezi rețeta completă

Ingrediente

  • Smântână pentru gătit LaDORNA 15% grăsime – 125ml
  • Unt LaDORNA 82% grăsime – un cubuleţ
  • Dovleac – 1 kg (tăiat în cubuleţe)
  • Ceapă – 2 bucăţi
  • Morcovi – 2 bucăţi
  • Supă de pui – 250ml
  • Ceapă verde – o bucată, pentru servire
  • Parmezan - pentru servire
  • Sare

Preparare

  1. Pune la fiert dovleacul, ceapa, morcovii şi supa, apoi adaugă sarea.
  2. Fierbe 40 de minute, până ce dovleacul e foarte moale.
  3. Transformă amestecul într-un piure, cu blenderul. Adaugă untul.
  4. Adaugă şi amestecă bine smântâna pentru gătit.
  5. Ornează deasupra cu ceapă verde şi cu parmezan.

Mai multe idei

Loading...