Pui Diavolla cu cartofi

Smântână pentru gătit LaDORNA 20% grăsime

LaDORNA prezintă: puiul într-una dintre cele mai savuroase variante ale sale, adică pui diavolla cu cartofi. Încerci şi tu?

  • Timp de preparare 10 minute
  • Porții 4
  • Timp de fierbere 30 minute
Vezi rețeta completă

Ingrediente

  • Smântână pentru gătit LaDORNA 20% grăsime – 200 de mililitri
  • Pui – un kilogram: pulpe, piept, aripi
  • Cartofi – 2 (aproximativ 200 de grame)
  • Ardei gras roşu – o jumătate
  • Rozmarin – 3-4 crenguţe
  • Ulei de măsline -10 militri
  • Sare, piper – câte 5 grame
  • Curry – 2 linguriţe

Preparare

  1. Spală carnea de pui şi taie-o bucăţi. Folosește pulpele, aripile și pieptul.
  2. Într-o tigaie adâncă, pune crenguţele de rozmarin în uleiul încins. Imediat, adaugă bucăţile de pui.
  3. Prăjește bucăţile de pui pe toate părţile. Atunci când sunt uşor rumenite, adaugă cartofii, tăiaţi cubuleţe.
  4. După câteva minute, adaugă ardeiul gras, tăiat fâşii. Presară sare şi piper.
  5. Când cartofii sunt moi, adaugă smântâna pentru gătit LaDORNA şi cele două linguriţe de curry.
  6. Fierbe totul la foc mediu încă 5-7 minute.

Mai multe idei

Loading...