Sandviş cu cremă de ton şi smântână

Smântână pentru gătit LaDORNA 20% grăsime

Sandvişul e cea mai simplă şi la îndemână gustare, dar o poţi scoate din anonimat cu o mână de ingrediente-vedetă cum ar fi tonul, cornişonul murat şi smântâna pentru gătit LaDORNA. Înlocuiește pâinea clasică cu ciabatta și ține minte: măslinele sunt noua cireaşă de pe tort.

  • Timp de preparare 15 minute
Vezi rețeta completă

Ingrediente

  • Smântână pentru gătit LaDORNA 20% grăsime – 200 ml
  • Conservă de ton în ulei de măsline – 160 grame
  • Chifle (ciabatta) – 4 bucăţi
  • Roşii – 2 bucăţi
  • Cornişon muraţi – 2-3 bucăţi
  • Măsline- 4 bucăţi
  • Busuioc - 1 crenguță

Preparare

  1. Scurge tonul şi pune-l în blender, împreună cu busuiocul şi castraveții. Pune crema obţinută într-un castron.
  2. Adaugă smântâna pentru gătit şi amestecă până obții o cremă moale.
  3. Taie chiflele în două. Unge-le cu crema obţinută şi adaugă câte o felie de roşie şi câte o măslină.

Mai multe idei

Loading...