Coroniţă cu jambon şi brânză

Smântână pentru gătit LaDORNA 20% grăsime

Te-ai fi gândit vreodată că aluatul de pizza poate deveni o coroniţă cu jambon şi brânză? Îţi arătăm noi cum se face, tu experimentează!

  • Timp de preparare 10 minute
  • Porții 6
  • Timp de fierbere 30 minute
Vezi rețeta completă

Ingrediente

  • Smântână pentru gătit LaDORNA 20% grăsime – 50 de mililitri
  • Cremă de brânză LaDORNA - 150 de grame
  • Mărar – o legătură
  • Blat de pizza – o bucată
  • Jambon crud sau afumat – 8 felii mari

Preparare

  1. Într-un bol, amestecă mărarul, crema de brânză şi smântâna pentru gătit LaDORNA.
  2. Întinde blatul de pizza și, peste el, amestecul de brânză și smântână.
  3. Feliile de jambon, tăiate longitudinal, se așază deasupra amestecului de brânză şi smântână.
  4. Rulează blatul ca pe un trabuc.
  5. Taie ruloul obţinut pe lungime, în jumătate.
  6. Împletește cele două fâșii, apoi împachetează-le în formă de coroniță.
  7. Pune preparaatul la cuptor, la 190 de grade, pentru 30 de minute.
  8. Opţional: pentru servire, poți pregăti un sos din cremă de brânză, smântână lichidă şi mărar.

Mai multe idei

Loading...