Tort cu fructe de pădure

Frişcă vanilată şi îndulcită LaDORNA 32% grăsime

Frișca și fructele de pădure sunt un duo iconic și în același timp vedeta acestui tort care face cât o mie de declarații de dragoste. Când îl pregătești și tu?

Vezi rețeta completă

Ingrediente

  • Frişcă vanilată şi îndulcită LaDORNA 32% grăsime – 1 litru
  • Blat de tort
  • Zmeură – 160 grame
  • Afine – 160 grame
  • Struguri negri – 160 grame
  • Mure – 160 grame
  • Sos de ciocolată – 25 mililitri

Preparare

  1. Bate frişca conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Împarte blatul de tort în trei, apoi unge fiecare felie cu frişcă şi presară fructe.
  3. Decorează cu frişcă îndulcită şi vanilată şi cu fructe de pădure.
  4. Păstrează la frigider până în momentul servirii.
Loading...